Merken

In de huidverzorginsstudio werk ik met verschillende productmerken om uw huid te verzorgen.
Hieronder vind u meer informatie over de verschillende merken en productlijnen.

Vitakruid
Gezondheid is ons grootste goed.
Vitakruid levert voedingssupplementen die aansluiten bij de orthomoleculaire praktijk. Het assortiment wordt voordurend verbeterd op reactie van de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Royal Green
Kokosolie die koudgeperst is van biologische teelt. Ideaal om mee te bakken, braden, wokken, frituren en als dag/nacht en body cream te gebruiken. Vooral bij een droge of eczeemhuid.

Inspira cosmetics
Onze huid wordt de hele dag door aan schadelijke stoffen blootgesteld. Uitlaatgassen, chemicalien, dampen, rook en roet. Eetgewoontes, stres en uv straling onze huid moet alles verwerken.
Ik werk met 3 lijnen van Inspira, hierdoor kan ik het geheel aan de huid aanpassen zodat de conditie van de huid verbeterd.
Deze 3 lijnen zijn Inspira med, Inspira Absolue en Inspira fruitzuren.

Pukka
Heeft een assortiment heerlijke kruiden(theeën) gebasserd op de ayuvedische leer. 100%biologisch afkomstig van zelfstandige boeren.

Earth & Sea line
Natuurcosmetica van Nederlandse bodem. Ik werk met de body producten deze cosmeticalijn.

Quanis
Dé filler zonder naalden geschikt voor verjonging en verbetering van de huid.

Buchu
Buchu is een plant met heilzame werkingen o.a. voor blaasontsteking, prostaat problemen, psoriasis, eczeem, reuma,jicht, slapeloosheid, stress en concentratie problemen.U kunt dit bestellen bij buchu.nl met de kortingscode A3ANA! of bij mij in de salon .

Young living
Essentiële oliën zijn gegarandeerd puur, onverdund en therapeutisch zuiver. Deze worden gebruikt in de behandelingen en massages.

Producten aanschaffen
Alle producten die ik gebruik in de huidverzorgingsstudio kunt u bij mij kopen.
Deze lever ik gratis bij u aan huis wanneer u woont op Ameland.

De producten van Young Living kunt u direct zelf aanschaffen.
Via de volgende link kunt u zich inschrijven, een account aan maken bij dit bedrijf en vervolgens uw bestelling plaatsen.
Heeft u hier hulp bij nodig of vragen over? Neem dan gerust contact met mij op.