Merken

In de huidverzorginsstudio werk ik met verschillende productmerken om uw huid te verzorgen.
Hieronder vind u meer informatie over de verschillende merken en productlijnen.

Vitakruid
Gezondheid is ons grootste goed.
Vitakruid levert voedingssupplementen die aansluiten bij de orthomoleculaire praktijk. Het assortiment wordt voordurend verbeterd op reactie van de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Royal Green
Kokosolie die koudgeperst is van biologische teelt. Ideaal om mee te bakken, braden, wokken, frituren en als dag/nacht en body cream te gebruiken. Vooral bij een droge of eczeemhuid.

Inspira cosmetics
Onze huid wordt de hele dag door aan schadelijke stoffen blootgesteld. Uitlaatgassen, chemicalien, dampen, rook en roet. Eetgewoontes, stres en uv straling onze huid moet alles verwerken.
Ik werk met 3 lijnen van Inspira, hierdoor kan ik het geheel aan de huid aanpassen zodat de conditie van de huid verbeterd.
Deze 3 lijnen zijn Inspira med, Inspira Absolue en Inspira fruitzuren.

Pukka
Heeft een assortiment heerlijke kruiden(theeën) gebasserd op de ayuvedische leer. 100%biologisch afkomstig van zelfstandige boeren.

Earth & Sea line
Natuurcosmetica van Nederlandse bodem. Ik werk met de body producten deze cosmeticalijn.

Young living
Essentiële oliën zijn gegarandeerd puur, onverdund en therapeutisch zuiver. Deze worden gebruikt in de behandelingen en massages.

Cellics
Dit is een poeder die speciaal is ontwikkeld voor de huid. Dit product komt uit Nederland. Er zijn 5 producten binnenkort 6. Er zit een poeder bij voor het gehele gezin een detox en 1 die echt tegen veroudering werkt daar zit hyaluron in en immunoglobines dit zorgt ervoor dat van binnenuit de huid gestimuleerd word om weer collageen aan te maken en de fibroblasten gaan hun werk weer  doen. De omega 3 is eigenlijk de belangrijkste, daar zit een hogere hoeveelheid EPA in dit voorkomt ontstekingen (ook laaggradige ontstekingen).

Producten aanschaffen
Alle producten die ik gebruik in de huidverzorgingsstudio kunt u bij mij kopen.
Deze lever ik gratis bij u aan huis wanneer u woont op Ameland.

ook werk ik tegenwoordig met capsules van hele groente en fruit. facebook kunt u het vinden onder het smarth health plan of u kunt bestellen op studioa3ana.juiceplus.com

De producten van Young Living kunt u direct zelf aanschaffen.
Via de volgende link kunt u zich inschrijven, een account aan maken bij dit bedrijf en vervolgens uw bestelling plaatsen.
Heeft u hier hulp bij nodig of vragen over? Neem dan gerust contact met mij op.