Specialisaties

SEYO TDA
Anti-aging van binnen uit.
TDA staat voor Trans Dermale Applicatie en is een gepatenteerde methode voor een intensieve behandeling van de diepere huidlagen.  De zichtbare resultaten van een TDA behandeling zijn: een structureel stevigere huid, vermindering van de diepte van de rimpels, een significante verbetering van de huid en de activering van de natuurlijke cel vernieuwing. Door regelmatig TDA behandelingen te laten uitvoeren, worden de structurele reserves in de diepste huidlagen opgebouwd. Deze reserve stimuleert de celdeling waardoor de huid structureel verbetert en er zichtbaargladder gaat uitzien. De behandeling voelt als een zachte massage.

 


Metamorfose Massage
Ruim blokkades op en maak een nieuwe start!
Tijdens de metamorfose massage worden handen, voeten en hoofd heel zacht gemasseerd. Deze massage kan helpen blokkades op te ruimen en te verwerken om zo een nieuwe start te maken. Deze vorm van massage werkt heel ontspannend, brengt de geest tot rust en kan ondersteunend werken in periodes van veranderingen. Deze massage is geschikt voor volwassenen, kinderen en zwangeren. Het kan helpen bij stressgerelateerde en zwangerschaps gerelateerde klachten, spanningen, bij drukke kinderen(ADHD), autisme en wordt vaak ingezet bij terminaal zieken.

 


Skin Wizard
Verminderd huidveroudering!
Slechts 25% van huidveroudering is genetisch bepaald.
75% van huidveroudering ontstaat door: vervuiling van het milieu, verkeerde voeding, levensstijl, geestelijke en lichamelijke belasting en UV-straling.
Door gebruik van de Skin Wizard van Inspira Med en de medische fruitzuren, kunt u huidveroudering verminderen!
Tijdens deze behandeling wordt gebruik gemaakt van 3 technieken die samen de opperhuid veranderen en alle huidfuncties stimuleren.
Er is meteen resultaat zichtbaar na het ondergaan van deze behandeling!

 


specialisaties fruitzurenFruitzuren
Anti-aging en verminderd pigment. Nu ook medische peeling mogelijk!
Fruitzuren hebben een diep reinigende werking op de huid. Hierdoor vervagen oppervlakkige rimpeltjes en acnelittekens, pigmentvlekken verminderen en de huid ziet er steviger en gladder uit.
De huid krijgt een sterke stimulans om nieuwe cellen aan te maken.  Hierdoor de huid gaat dan meer vocht absorberen en de elasticiteit wordt verbeterd. Je huid krijgt weer een fris en egaal aanzien.

 

 Quanis
Dé filter zonder naalden!
Een unieke, innovatieve, veilige en eenvoudige behandelmethode voor huidverbetering in de breedste zin van het woord.
Dermafiller: Middels de gepatenteerde microneedle technologie wordt het hyaluronzuur rechtstreeks in de epidermale laag ingesluisd. Het verbeterd de huid, hersteld het vochtbalans onverminderd de veroudering van de huid.
Melting Mask: Het, ultradunne, transparante masker smelt door het termische effect in combinatie met stoom of het CO2 serum en zorgt ervoor dat door opwarming de poriën zich openen en de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd. De werkzame en verzorgende bestanddelen van het masker worden zo beter opgenomen.
De quickfix voor een vermoeide of doffe huid. Voor de behandeling wordt gebruik gemaakt van het Quanis CO2 serum. De koolstofdioxide zorgt voor extra bloedtoevoer en zuurstof naar het behandelde gebied en stimuleert zo de productie van elastine en collageen.